Üyemiz Ebru Ünal’A Bilgilendirme Ziyaretimiz

Borsa Veteriner Hekimimiz Ebubekir Sözeri ve Borsa Personellerinde oluşan ekip Üyemiz Ünal Sütçülük Ebru Ünal Mollaya bilgilendirme ziyareti gerçekleştirdik. Veteriner hekimimiz ziyarette üyemize hayvan sağlığı, hayvan hastalıkları ve beslenme, süt verimini artırıcı hayvan besleme, süt depolama alanının dezenfeksiyonu hakkında detaylı bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ebru Ünal bu tür bilgilendirme ziyaretlerinin sürekliliğini istedi.