Haberleşme ve İletişim Politikası

Üyelerimizin ticari hayatlarında ihtiyaç duydukları her türlü doğru ve güncel bilgiyi/haberleri üyelerimize aktif ve etkin bir şekilde ulaştırmak.

Kurum içinde ve dışında temasta olduğumuz paydaşlarımızla; anlaşılabilir, sürdürülebilirlik ilkeleriyle yazılı ve görsel medya da dahil, teknolojinin gerektirdiği her türlü iletişim imkanlarını kullanmak.

Düzenli ve çift yönlü olarak sağlanan güncel bilgilerin, doğru zamanda ve doğru yerde paylaşımını sağlamak.

İletişim araçlarındaki yenilikleri takip ederek hızlı, doğru, etkin bilgilendirme yapmak

Tercih ettikleri iletişim araçları konusunda üyelerimize danışarak istekleri doğrultusunda iletişim yöntemleri belirlemek ve iletişim kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmak

İletişimde mahremiyete ve gizliliğe saygı duymak