Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi-Tarımsal Gıda Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, TEBD Tarımsal Gıda Forumu’nun 28-29 Temmuz 2021 tarihlerinde, çevrim içi olarak düzenleneceği ve foruma katılım için son kayıt tarihinin 4 Temmuz 2021 olduğu vurgulanmaktadır.

Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle TOBB ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBRES) iş birliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında, 28-29 Temmuz 2021 tarihlerinde, çevrim içi olarak, “Tarımsal Gıda Forumu” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Söz konusu forum, 21-22 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenen “Tarımsal Gıda Forumu”nun devamı niteliğindedir. Forumun; endüstri liderlerini, politika yapıcıları, çiftçileri, tarımsal gıda tedarik zinciri aktörleri, kamu kurumları ve diğer ilgili paydaş kuruluşları; 6 farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, “tarımsal gıda” alanındaki temel konuları tartışmak ve firmalar arasında yeni ortaklıklar kurmalarına fırsat yaratmak için bir araya getireceği belirtilmektedir.

TOBB ve EUROCHAMBRES işbirliğinde 28-29 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan “Tarımsal Gıda Forumu” etkinliği, aşağıdaki konularda altı interaktif oturumdan oluşmaktadır:

Etkinliğe katılmak için 4 Temmuz 2021 tarihine kadar kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Etkinlik 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Üyelerimize önemle duyurulur.

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi