TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 15.06.2021 tarihli ve 34221550-050.99- 5746 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 11:00’da internet üzerinden; TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Seminer programı ekte sunulmaktadır. TOBB organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; TOBB, Eurochambres ve AB Çin KOBİ Merkezi işbirliğinde KOBİ’leri Çin ile iş yapmaya hazırlamak ve halihazırda Çin ile iş yapan KOBİ’lere destek olmak amacıyla kurulan AB Çin KOBİ Merkezi ile TOBB arasında imzalanan Mutabakat Zaptı’nın lansmanı gerçekleştirilecek, Merkez’in KOBİ’lere yönelik ürün ve hizmetleri anlatılacak ve seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır

Bilgilerinize sunarız.

AB_cin_kobi_merkezi_bilgilendirme_semineri

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi