Mesleki Eğitim Merkezleri Webinarı hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 23.02.2021 tarih 1823 sayılı yazıda;
Mesleki Eğitim Merkezleri hakkında 2 Mart 2021 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet EK’te dikkatinize sunulmaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı, Birliğimiz ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde Mesleki Eğitim Merkezlerinde uygulanan çıraklık, kalfalık, ustalık ve usta öğreticilik eğitimleri ile işletmelere yönelik devlet katkısı vb. konular anlatılacak olup seminer sonunda
konu hakkındaki sorular cevaplandırılacaktır. Üyelerimize duyurulur.

PROĞRAM HK.

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi