Ereğli Ticaret Borsası’mızdan Nevşehir Ticaret Borsası’na ziyaret

Ereğli Ticaret Borsamız, temel yeterlilikler ve temel hizmetler konularında kıyaslama çalışmalarında bulunmak üzere Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti. Borsa Başkanımız Zekeriya Ünlü ile Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Yaman,Yusuf Yürekli, Ahmet Hakkı Kılıç Meclis Başkanı Süleyman Yıldız, Meclis Üyeleri Osman Arslan, Çakır Taştepe,Mehmet Vardar,Cem İşeri, Abdurrahman Balcılar,Disiplin Kurulu üyesi Mahmut Sarıbudak Borsa Genel Sekreteri Tuncay Tunç, ve personellerden oluşan borsa heyetini, Nevşehir Ticaret Borsası bina girişinde Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Seçen, Yücel Erdoğan, Meclis Üyesi Sunay Özdemir, Genel Sekreter Uğur Aydoğan karşıladı.
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ereğli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ünlü ve beraberindeki borsa üyelerini makamında ağırlayarak bir süre görüştü. Ardından Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen Kıyaslama ziyaretinde Nevşehir Ticaret Borsasının faaliyetleri ve Akreditasyon ve diğer borsacılık hizmetleri yerinde görülerek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon kapsamında olan iyi uygulamalar ve çalışmalar hakkında Ereğli Ticaret Borsamız ile bilgi paylaşımı yapıldı. Kıyaslama ziyaret kapsamında iki borsanın yıl boyunca elde ettiği veriler değerlendirilerek, gelişime açık olan yönleri ele alındı. İki borsanın Kalite ve TOBB Akreditasyon sistemi dahilinde yapmış olduğu iyi uygulamalar paylaşılarak karşılaştırıldı ve sonuçlar değerlendirildi. Toplantı sonunda Ereğli Ticaret Borsası ve Nevşehir Ticaret Borsası kıyaslama ziyaretinin anısına karşılıklı hediyeler takdim edildi. Borsalar arası işbirliği konularının görüşüldüğü ziyaretin ardından Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Yönetim Kurulu Başkanımız Zekeriya Ünlü ve beraberindeki borsamız heyetini Çavuşin’de düzenlediği yemekte ağırladı.