DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASI HK.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda;

25 Mart 2020 tarih ve 31079 sayılı Resmi Gazete’de, bir kopyası ekte sunulan “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ”in yayımlandığı ifade edilmektedir.

Tebliğ ile birlikte devlet destekli alacak sigortası sistemini yaygınlaştırmak ve maliyetleri düşürmek amaçlanmakta olup, konuya ilişkin yeni düzenlemeleri içeren karşılaştırma tablosu ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,