BAŞKANIMIZ VE EREĞLİ’DEKİ ODA BAŞKANLARININ TBMM ZİYARETİ

Başkanımız Zekeriya Ünlü, Ak Parti İlçe Başkanımız Zübeyir Dursun, Ereğli’mizin oda başkanları ve muhtarlarımızla birlikte TBMM’de Milletvekilimiz Sn.Halil Etyemez’ ziyaret ettiler.Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Talha Üzer,Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Marangozlar Oda Başkanı Veysi Erdem, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve muhtarlarımızla Ereğli’miz üzerine konuştular. Birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’mizi daha ileri noktalara taşımak üzerine ilçemizin sorun ve çözüm önerilerini istişarelerde bulundular.