AB YEŞİL MUTABAKATI’NIN (GREEN DEAL) TEMEL UNSURLARI: TÜRK İŞ DÜNYASI İÇİN BEKLENTİLER BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

AB Yeşil Mutabakatı’nın (Green Deal) Temel Unsurları: Türk İş Dünyası için Beklentiler Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden) 6 Ekim 2020 Salı günü Saat 14:00‘da gerçekleştirilecektir. Seminerde AB Yeşil Mutabakatı(Green Deal) hakkında İş Dünyamız bilgilendirilecek olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır. Zoom programı üzerinden gerçekleşecek olan eğitime katılmak isteyen üyelerimiz BURADAKİ linkten faydalanabilir.

Program:

14:00 – 14:15 Açılış Konuşmaları M. Rifat Hisarcıklıoğlu – TOBB Başkanı

14:15 – 15:15 AB Yeşil Mutabakatı’nın (Green Deal) Temel Unsurları: Türk İş Dünyası için Beklentiler Paneli

Moderatör: Mustafa Bayburtlu – TOBB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanı

Panelist: Doç. Dr. Çiğdem Nas Türk – İKV Genel Sekreteri

15:15 – 16:45 Soru Cevap