MWC LAS VEGAS 2022 Fuarı hk

Sayın Üyemiz;

İstanbul Ticaret Odası’nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Mobil iletişim teknolojinin marka fuarı “Mobile World Congress”in, İspanya Barcelona’dan sonra, 28-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir. İstanbul Ticaret Odası tarafından Türkiye milli katılım organizasyonunun düzenleneceği fuarda, 5G çağı, sıra
dışı yenilikler, nesnelerin interneti, telekomünikasyon bulutu, vb. konulara yer verileceği belirtilmektedir. Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgiler ekte sunulmakta olup, fuara katılmak isteyen firmalarımızın İstanbul’un Ticaret Odası ile temas kurması gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.

EK