KAZAN ENERJİ FORUMU VE FUARI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda; Tataristan Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından 17-19 Mart 2020 tarihlerinde Tataristan’ın başkenti Kazan’da “Tataristan Uluslararası Enerji, Kaynak Verimliliği ve Ekoloji Forumu” ve eşzamanlı olarak “Enerji ve Enerji Kaynaklarının Tasarrufu” ile “21. Yüzyıl Çevre Teknolojileri ve Ekipmanları” konulu fuarların düzenleneceği belirtilmiştir.

Bahse konu etkinlik hakkında detaylı bilgi https://tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2806&lst=DuyurularListesi link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,