Peru’da Düzenlenecek Olan Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu

TOBB’dan Borsamıza gelen bilgilendirmede, Peru Ulusal Madencilik, Petrol ve Enerji Odası tarafından 26-28 Mayıs 2020 tarihleri arasında Lima’da, başta altın, gümüş ve bakır jeolojisi olmak üzere doğal kaynakların potansiyeliyle ilgili farkındalığı arttırmayı, bölgedeki yeni yatırım ve iş olanaklarını teşvik etmeyi ve uzmanlar ve danışmanların pazarın gelişimi konusundaki bilgi ve etkileşimlerini güçlendirmeyi hedefleyen “XIV. Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu düzenleneceği bildirilmiştir.​
Söz konusu sempozyuma ilişkin detaylı bilgi ve taslak programa www.tobb.org.tr web sayfası üzerindeki ”Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İşbirliği İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilinir.