YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI ETKİNLİK PROGRAMI

Coğrafi İşaretli yöresel ürünlerin; ticarete kazandırılması, tüketilmesinin yaygınlaştırılması, katma değerlerinin arttırılması ve coğrafi işaret ile tescil ettirilerek standartlarının oluşturulması gibi amaçlarla bu yıl onuncusunu düzenlenecek olan YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı, 23-27 Ekim 2019 tarihlerinde ANFAŞ/Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Fuar kapsamında gerçekleştirilecek panel ve etkinliklerin programı ile ilgili yazı aşağıda yer almaktadır.

*Etkinlikler içerisinde bulunan ikili iş görüşme (B2B eşleştirme) programına katılmak isteyen üyeler/katılımcılar/ziyaretçiler EK-2’de yer alan başvuru formunu en geç 16 Ekim 2019 saat 15:00’a kadar cetin@antalyaborsa.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

EK-1: YÖREX 10. Yöresel Ürünler Fuarı Programı
EK-2: YÖREX B2B Eşleştirme Programı Katılımcı Başvuru Formu