WEBİNAR: Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı

KOBİ sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneriler hakkında 3 Aralık 2020 Perşembe günü saat 14:00′te İnternet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Demeği işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde;

• Salgının başından itibaren alınan/alınabilecek kısa ve uzun vadeli önlemler,
  • Kurumsal yapılanma çalışmaları ve çevik yönetime bakış açıları,
  • Belirsizlik dönemlerinde iş yaparken dikkat edilecek başlıklar,
  • Dünyayı nasıl takip edelim? Finansman, Yatırımcı arayan, pazarlarını genişletmek isteyenlere öneriler. Finansman sağlayıcılar şirketlerde neleri soruyor?
  • Salgın sonrası üst düzey yöneticileri hangi vasıflar aranacak? Hangi vasıflar şirketleri kurtardı? konuları değerlendirilecek olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Konu ile ilgili davet ekte bilgilerinize sunulmuştur.

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi