VIRTUAL REVERSE TRADE MISSION TO CALIFORNIA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, ABD Ticaret Odası’nın yazısına atfen, 7 Temmuz 2021 tarihinde Türkiye saatiyle 16:30-17:30 saatleri arasında ABD Ticaret Odası, TOBB, ABD-Türkiye İş Konseyi ve Kaliforniya Valiliği İş ve Ekonomik Kalkınma Ofisi işbirliğinde ABD ve Türk özel sektörlerinden üst düzey temsilciler ve devlet yetkililerinin katılımıyla ABD sanal ticaret heyetinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Anılan ticaret heyeti kapsamında, Kaliforniya ile iş yapan Türk şirketlerine yönelik fırsatlara odaklanılacak ve devlet yetkileri yatırım teşvikleri konusunda bilgi verecektir.

Etkinliğe ilişkin broşür ekte sunulmakta olup ayrıntılı bilgi ve kayıt için https://events.uschamber.com/California adresinin ziyaret edilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Afiş