VIRTUAL REVERSE TRADE MISSION TO CALIFORNIA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, ABD Ticaret Odası’nın yazısına atfen, 7 Temmuz 2021 tarihinde Türkiye saatiyle 16:30-17:30 saatleri arasında ABD Ticaret Odası, TOBB, ABD-Türkiye İş Konseyi ve Kaliforniya Valiliği İş ve Ekonomik Kalkınma Ofisi işbirliğinde ABD ve Türk özel sektörlerinden üst düzey temsilciler ve devlet yetkililerinin katılımıyla ABD sanal ticaret heyetinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Anılan ticaret heyeti kapsamında, Kaliforniya ile iş yapan Türk şirketlerine yönelik fırsatlara odaklanılacak ve devlet yetkileri yatırım teşvikleri konusunda bilgi verecektir.

Etkinliğe ilişkin broşür ekte sunulmakta olup ayrıntılı bilgi ve kayıt için https://events.uschamber.com/California adresinin ziyaret edilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Afiş

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi