Üretimde Yapısal Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri

Üretimde Yapısal Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 14:00’de internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Borsamıza gönderilen yazıda, “Üretimde Yapısal Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri” düzenleneceği belirtilmektedir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında ilan edilen, orta-yüksek ve yüksek teknolojili ilgili sektörlerdeki 149 ürün ve 4 yenilikçi teknoloji başlığı (Servo Teknolojileri, Robotik ve Otomasyon Sistem Bileşenleri, Eklemeli İmalat Makineleri, Otonom/Yarı Otonom Endüstriyel ve Hizmet Robotları) altında 29 yenilikçi teknoloji alanındaki projeleri destekleyen Üretim Yapısal Dönüşüm Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılım ücretsiz olup,  http://webinar.tobb.org.tr internet adresi üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

İlgili üyelerimize duyurulur.

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi