TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Daire Başkanı Hasan Erbay Borsamız Yönetim Kurulu Başkanımız Zekeriya Ünlü’ye makamında ziyarette bulundu.

Borsamıza ziyaret gerçekleştiren Selçuk Öztürk ve Hasan Erbay, “TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerde bulunarak talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın görüş ve önerilerini dinleyerek hizmet üretme noktasında oda ve borsalarımıza destek oluyoruz.” dedi.

Başkan Selçuk Öztürk ve Hasan Erbay’la bir araya gelen Borsa Başkanımız Zekeriya Ünlü Borsamız çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na borsamız ve ilçemiz adına yapılacak çalışmalarla ilgili öneri ve isteklerini iletti. Başkan Ünlü, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek verdikleri destekten dolayı TOBB yönetimine teşekkür etti.