Türkiye-Nijerya 5. Dönem KEK Toplantısı Hk.

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 23/12/2019 tarihli ve 12631 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen ilgi yazıda,  eşbaşkanlığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ tarafından gerçekleştirilen Türkiye-Nijerya Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantısının 29-30 Ocak 2020 tarihlerinde Ankara’da düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Söz konusu toplantı sonunda imzalanacak olan tutanak metnine eklenecek metin önerilerinin en geç 30 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a (seda.gedik@tobb.org.tr) iletilmesi hususunun bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederiz.

Saygılarımla,