Türkiye-İtalya JETCO Toplantısı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan 23.07.2020 tarihli Ek’te sunulan yazıda, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN ve İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Sayın Luigi Di MAIO’nun katılımlarıyla 29 Temmuz 2020 tarihinde Türkiye İtalya JETCO Toplantısı’nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, İtalya ile ilişkilerimizde sorunlar ve çözüm önerilerine dair bilgi notunun ilgili Bakanlığa iletilmek üzere en geç 27 Temmuz 2020 mesai bitimine kadar TOBB’a (duygu.delikanli@tobb.org.tr) iletilmesinin bildirildiği hususunu bilgilerinize arz/rica ederim.

Saygılarımla,