Türkiye-Çin 17. Dönem KEK Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, eşbaşkanlığı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Zhong Shan tarafından yürütülen Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 17. Dönem Toplantısının 20 Şubat 2020’de Pekin’de gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu itibarla anılan KEK Toplantısında kullanılmak üzere;

Çin Halk Cumhuriyeti ile ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimizde varsa sorunlar ve çözüm önerileri ile KEK 17. Dönem Toplasında gündeme getirilmesinde yarar görülen konuları 16 Ocak 2020 tarihine ereglitb@hotmail.com bildirilmesi hususunu bilgilerinize sunarız