Türkiye-Bulgaristan İş Forumu Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, TOBB ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 1 Kasım 2021 tarihi, 11:00-13:15 saatleri arasında, zoom üzerinden, Pandemi Sonrası Ekonomik İlişkilerin Canlandırılması temalı Türkiye-Bulgaristan İş Forumu gerçekleştirmesi planlandığı bildirilmektedir.

Taslak programı ekte iletilen İş Forumu’nda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov’un yanı sıra, iki ülkenin Büyükelçileri de katılımcılara hitap edecektir.

Etkinliğin katılım formu aşağıda verilen internet adresinde yer almaktadır. İş Forumu’nun son oturumunda söz almak isteyen firmalar kendilerini tanıtabilecek ve soru-cevap kısmında sorularını iletebileceklerdir.

Katılım için: https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_Cbzstw7lSmq2wDXYnSYGRw