TOBB SEKTÖR MECLİSLERİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ PANELİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Dünya ticareti Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında şekillenmekte olup, başta enerji sektörü olmak üzere pek çok sektörü derinden etkileyecektir. Diğer yandan bahse konu doküman çerçevesinde; binalar, yenilenebilir enerji, elektrikli araçlar gibi pek çok alanda sürdürülebilir politikalar oluşturulması ve yeni teşvik düzenlemeleri getirilmesi planlandığı ifade edilmektedir.

TOBB Sektör Meclisleri Enerji Verimliliği Paneli”, 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 11:00’de, internet üzerinden, Enerji Verimliliği Finansmanı ve Sanayide Enerji Verimliliği başlıklarında, 2 oturum olarak gerçekleştirilecektir.

Ekte programı ve bilgileri yer alan panele, https://tobb-org.zoom.us/j/95924550912?pwd=N0p3OU9MdHcvbGZydmh0b2liRkcyQT09 linkten erişim sağlanabileceği hususunu bilgilerinize sunarım.

EK: Panel programı