TOBB: E-Ticarette E-Kılavuz Eğitimi Programı

TOBB organizasyonu ile Haziran 2020’de gerçekleştirilen e-ticaret eğitim programı, farklı sektörlerdeki e-ticaret platformu temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonrası katılımcılara yönelik düzenlenen memnuniyet anketlerinin sonuçları, programın tekrarını planlamak için TOBB’un çalışmalarına ivme kazandırmıştır.

11 Kasım 2020 tarihinde TOBB’un planladığı “E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı” 5 hafta boyunca zengin bir içerikle bilgilerimize sunulacaktır. E-ticaretin ilk adımından itibaren dijital ortamda pazarlama, lojistik – taşıma, hukuki ve mali yükümlülükler, e-ticaret sitesi kampanyaları vb. konuların ele alındığı programın en az %70’ine katılım gösterenlere elektronik katılım sertifikaları gönderilecektir.

Tüm detayları ve katılım linkini http://webinar.tobb.org.tr adresindedir.

e_ticarete_e_kilavuz