Ticari Uyuşmazlıklarda Alternatif Çözüm Yöntemleri Arabuluculuk ve Tahkim Webinarı hk.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ”Ticari Uyuşmazlıklarda Alternatif Çözüm Yöntemleri Arabuluculuk ve Tahkim ” konularında 4 Haziran 2020 Perşembe Günü Saat 14:00’de http://webinar.tobb.org.tr adresinde internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

İki oturum halinde gerçekleştirilecek seminerin saat 14:00’de başlayacak ilk oturumunda ”Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ”;saat 15:00’de başlayacak ikinci oturumunda ise ”Ticari ve Yatırım Uyuşmazlıklarında Tahkim” konuları ele alınacaktır.Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacak olup seminere katılım ücretsizdir.

Saygılarımızla.