Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği Hakkında

20 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 14:00’da online olarak (webinar) üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vodafone Türkiye işbirliğinde ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank ile üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla ‘Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği’ gerçekleştirilecektir.

Telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye’nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ’ler ile etkin iletişim ve iş birliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla gerçekleştirilecek bahse konu etkinlikte, telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacak olup, webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online işbirliği görüşmeleri yapılacaktır.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin 18 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar http://yerlikobi.atolye.tv adresinde yer alan program dahilindeki kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.  Konuyu bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.