Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri Hk.

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz organizasyonunda, 12 Ekim 2021 Salı günü saat 14:30 da internet üzerinden, “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Webinarı” düzenlenecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında teknoloji tedarikçilerine yönelik olarak ilan edilen ve dijital dönüşüm alanında 188 ürün ve 54 yenilikçi teknoloji yatırımını destekleyen Dijital Dönüşüm Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Bilgilerinize sunarız .
EREĞLİ TİCARET BORSASI
DETAYLI YAZIYA EKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.