Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı’na Ziyaret

Borsa Başkanımız Zekeriya Ünlü ile Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Yaman,, Ahmet Hakkı Kılıç Meclis Başkanı Süleyman Yıldız, Meclis Üyeleri Osman Arslan, Çakır Taştepe,Mehmet Vardar,Cem İşeri, Disiplin Kurulu üyesi Mahmut Sarıbudak Borsa Genel Sekreteri Tuncay Tunç, ve personellerden oluşan borsa heyeti Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ile görüş alışverişinde bulunan Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ünlü ve beraberindeki heyet Nevşehir Pazarını gezdiler.Burada Nevşehir Pazar esnafı ve sebze meyve yetiştiricileri ile bir araya gelen borsamız heyeti Ereğli ilçemiz ve borsamız faaliyetleri için yapılabilecek çalışmalar için gözlemlerde bulunarak bilgiler edindiler.