MİT’de Düzenlenecek Avrupa Kariyer Fuarı

Dışişleri Bakanlığı’ndan alınan 16.12.2019 tarihli ve 24284765 sayılı kayıtlı yazıda,’’Massachusetts Institue of Technology ‘’de (MIT ) her yıl düzenlenen Avrupa Kariyer Fuarı’nın yirmidördüncüsünün 22 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirileceği ve söz konusu fuarın MIT ve Harvard Üniversitesi’nde eğitimlerini tamamlamak üzere olan öğrencileri işgücüne katmak isteyen işverenlere önemli bir fırsat sağladığı aktarılmaktadır.

Detaylı bilgi https://euro-career.mit.edu adresinde yer almaktadır.

Bilgi ve konu ilgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,