Meybem A.Ş. İlave Yetki Alınan Yeterlilikler Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin girişimleriyle tehlikeli ve çok tehlikeli meslekler başta olmak üzere mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme hizmeti vermek üzere kurulan TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri, 81 il ve 160 ilçede bulunan Oda ve Borsalarımız işbirliğiyle faaliyetlerine devam etmektedir.

Bugüne kadar 80 binden fazla adayın sınav ve belgelendirme hizmetlerini yürüten MEYBEM, Oda ve Borsalarımızın talep ve önerileri doğrultusunda kapsamını her geçen gün genişletmektedir.

Bu kapsamda MEYBEM, Oda ve Borsalarımız tarafından talep edilen plastik, otomotiv, elektrik, makine ve haddecilik sektörlerinde ekte detayları yer alan 13 yeni meslekte daha yetkilendirme ve akreditasyon sürecini tamamlamış olup, sınav ve belgelendirme hizmetlerine Eylül 2020 itibariyle başlamıştır.

meybem-as-ilave-yetki-alinan-yeterlilikler-hakkinda