Meybem A.Ş. İlave Yetki Alınan Yeterlilikler Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin girişimleriyle tehlikeli ve çok tehlikeli meslekler başta olmak üzere mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme hizmeti vermek üzere kurulan TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri, 81 il ve 160 ilçede bulunan Oda ve Borsalarımız işbirliğiyle faaliyetlerine devam etmektedir.

Bugüne kadar 80 binden fazla adayın sınav ve belgelendirme hizmetlerini yürüten MEYBEM, Oda ve Borsalarımızın talep ve önerileri doğrultusunda kapsamını her geçen gün genişletmektedir.

Bu kapsamda MEYBEM, Oda ve Borsalarımız tarafından talep edilen plastik, otomotiv, elektrik, makine ve haddecilik sektörlerinde ekte detayları yer alan 13 yeni meslekte daha yetkilendirme ve akreditasyon sürecini tamamlamış olup, sınav ve belgelendirme hizmetlerine Eylül 2020 itibariyle başlamıştır.

meybem-as-ilave-yetki-alinan-yeterlilikler-hakkinda

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi