KOBİ’ler İçin Faktoring ve Finansal Kiralama Webinarı

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 13.10.2020 tarih ve “KOBİ’ler İçin Faktoring ve Finansal Kiralama Webinarı” konulu duyurusu;
KOBİ’ler için alternatif finansman yöntemleri olan ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları hakkında 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.
 Birliğimiz Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Finansal Kurumlar Birliği Başkanı (FKB) Sn. Aynur Eke’nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden katılabilirsiniz. Tüm üyelere katılım ücretsizdir.