Kişisel Verilerin Korunması Workshop Çalışması Hk.

TOBB’dan alınan yazıda, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan 23.09.2019 tarihli e-posta mesajıyla, 18 Ekim 2019 tarihinde, 09:00-12:00 saatleri arasında, “Kişisel Verilerin Korunması” konulu bir workshop düzenleneceğinin bildirildiği belirtilerek, toplantı kapsamında, şirketlerin KVKK ve ikincil mevzuat kapsamında yükümlülükleri, KVKK uyum süreci uygulamaları, Kişisel Veri Koruma Kurulu kararlarına ilişkin güncel bilgilerin paylaşılacağı iletilmektedir. Bahsekonu toplantıya katılım ücretsiz olup, kayıt bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Workshop’ta ele alınacak konu başlıkları aşağıdaki gibidir:

• Kişisel Verilerin Korunması Hukuku’nun Genel Prensipleri, Yaptırımlar
  • Kişisel Veri Kavramı, Veri Envanteri Hazırlanması ve Veri Sınıflandırması