İTALYA SANAYİCİLER BİRLİĞİ CONFINDUSTRIA TARAFINDAN MİLANO’DA DÜZENLENECEK CONNEXT 2020 ETKİNLİĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı yazısına atfen, İtalya Sanayiciler Birliği Konfederasyonu’nun (Confindustria) organize ettiği, İtalyan ve uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan CONNEXT 2020 isimli etkinliğin 27-28 Şubat 2020 tarihlerinde Milano’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğin, sanayi birlikleri, ticaret odaları, kamu kurumları, kredi ve finans kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri ve her ölçekteki şirketin katılımıyla tecrübe ve görüş paylaşımı imkanı sağlayacağı ve ayrıca şirketlerin ikili görüşmeler gerçekleştirebileceği iletilerek özellikle Afrika, Akdeniz Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Rusya ve AB’den yabancı şirketlerin katılımının arzu edildiği bildirilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye https://connext.confindustria.it/2020/international linkinden ulaşılabildiği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,