İş Yerleri için Animasyonlu Farkındalık Eğitimi Hk.

TOBB’dan gelen 17.06.2021 tarihli yazıda, Birliğimiz faaliyetleri devam ederken İçişleri Bakanlığımız ile de “2021 Afet Yılı” çalışmaları kapsamında “TOBB-AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü” imzalandığı, söz konusu Protokol kapsamında AFAD tarafından iş yerleri için yeni hazırlanan animasyonlu afet farkındalık eğitimi videosuna https://www.youtube.com/watch?v=a6_O_aXy5zo linki üzerinden erişebileceği bildirilmiştir.

Üyelerimize duyurulur…

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi