İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden Borsamıza Ziyaret

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Orhan Soylu Yönetim Kurulu Başkanımız Zekeriya Ünlü’yü makamında ziyaret ederek Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) konusunda istişarelerde bulundular.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı Hazine, Maliye Bakanlığı ve TOBB tarafından kurulan Dijital Tarım Pazarı,çiftçimizin alın teri ve binbir emekle ürettiği ürünleri değer fiyattan tüm alıcılar ve üreticiler ile artık bu online platform üzerinden buluşabilecek.
Hem üretici hem tüketici hem de sektör kazanacak! Bu bağlamda,dijital tarım pazarı çalışmaları kapsamında ilçemiz üretici ve alıcı giriş işlemleri https://www.dijitaltarimpazari.gov.tr/ üzerinden yapılacaktır.
Destek için Alo 180 Timer Hattını Arayabilirsiniz