ICDT – TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ KONULU ARAP-AFRİKA İŞ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı yazısına atfen, 6-8 Temmuz 2021 tarihlerinde ICDT ve Afrika’da Ekonomik Kalkınma için Arap Bankası (BADEA) işbirliğinde tarım ve gıda ürünleri konulu “Arap-Afrika İş Forumu”nun çevrimiçi olarak düzenleneceği bildirilmektedir.

Anılan etkinliğin programı ekte sunulmakta olup kayıt ve ayrıntılı bilgiye https://icdtbadeabf2021.floor.bz/ adresinden erişim sağlanabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

FORUM

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi