Hava ve deniz limanları ile otogar ve tren garlarında sıfır atık bilgilendirme semineri

Hava ve deniz limanları, otogarlar ve tren garları için sıfır atık uygulaması hakkında 30 Mart 2021 Salı günü saat 14:00 te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Birliğimiz işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde hava ve deniz limanları, otogarlar ve tren garları için sıfır atık yaklaşımı ve sıfır atık sistemi kurulumu ile sıfır atık bilgi sistemi ve belgelendirme süreci anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.
(Webinar – İnternet Üzerinden)
30 Mart 2021 Salı – Saat: 14:00
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr

Duyuru Tarihi : 23.03.2021 16:44:41

Saygılarımızla,

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi