GÜNEY SUDAN PETROL VE ENERJİ KONFERANSI 2019

Dışişleri Bakanlığı’nın 26.09.2019 tarihli ve 83505896-140.02.07-2019/23951351 sayılı yazısında,Juba Büyükelçiliği’mizden alınan yazıya atfen ‘‘ Afrika Oil&Power ’’ şirketi tarafından,Güney Sudan Petrol Bakanlığı desteğiyle ‘’ Güney Sudan Petrol ve Enerji ’’ konulu Konferansın 28-20 Ekim 2019 tarihlerinde Crown Otel’de Juba’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla,söz konusu etkinliğe katılım öngörülmesi halinde heyet üyelerinin başta sarıhumma olmak üzere zorunlu aşıları yaptırmış olmalarının gerektiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede ‘’Enerji ve Altyapı Finansmanı’’ ana temalı etkinliğe ilişkin güncel bilgilere https://africaoilandpower.com/event/aop-2019/ web adresinden ulaşılabilmekte olup,ayrıntılı bilgi için ‘‘Afrika Oil&Power’’ yetkilisi ile(James Chester,james@africaoilandpower.com ) temas kurmaları gerekmektedir.

Konu ve Bilgi ilgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,