FAS KAMU İHALELERİ HAKKINDA ALINAN COVID-19 TEDBİRİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı yazısına atfen, Fas genelinde COVID-19 salgınına karşı 20 Mart 2020 tarihinde başlayıp 20 Mayıs 2020 tarihine kadar sürecek olan olağanüstü sağlık hali ve sokağa çıkma yasağı gibi önlemlerden dolayı, kamu ihaleleri yüklenicilerinin söz konusu süre içerisinde devam eden projelerinin olumsuz etkilenmesi halinde, bu durumun mücbir sebep olarak kabul edilmesi kararının ilgili idari otorite tarafından alındığı belirtilmektedir. Konuya ilişkin yazı ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,