Eskişehir Sanayi Odasına Kıyaslama Ziyaretimiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından üyelerine “Beş Yıldızlı Hizmet” vermesi için fırsat oluşturan akreditasyon sistemi kapsamında Karapınar Ticaret Borsası ile birlikte Eskişehir Sanayi Odası’na kıyaslama ziyareti gerçekleştirdik. Kıyaslamaya Personellerimizden Akreditasyon Sorumlusu Ebru Yanaroğlu ve Sorumlu Yardımcısı Gülben Polat, Karapınar Ticaret Borsası Personelleri Şemsettin Gülcü ve Mehmet Yurt katıldılar. Heyet
Eskişehir Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcıları A.Elif Yeşiltepe, İsmail Öztürk ve Yönetim Sistemleri Temsilcisi Gökhan Tevfik Bursalı tarafından karşılandı. Kıyaslama ziyareti kapsamında standardın 1.3 , 1.8, 1.4 ve 2.4 maddeleri için iki borsanın yıl boyunca elde ettiği verileri değerlendirerek, gelişime açık olan yönleri ele alındı. Kıyaslama iyi uygulama paylaşımları ile son buldu.