Ereğli Ticaret Borsamızın Kapadokya Gezisi etkinliği

Ereğli Ticaret Borsamız tarafından borsa çalışanlarına yönelik Kapadokya Gezisi etkinliği düzenlendi.
Çalışanlarının motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak, kurum içi iletişimi arttırarak takım olma ve aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla Ereğli Ticaret Borsası Personeline yönelik düzenlenen sosyal ve kültürel aktiviteler kapsamında Kapadokya gezisi etkinliğini gerçekleştirdi.Etkinliğe Ereğli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ünlü, Meclis Başkanı Süleyman Yıldız ve Borsa Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri ile Borsa Personeli katıldı.Ayrıca Kapodakya Gezisi etkinliğinde Ereğli Ticaret Borsamız Yönetimi ile personeli bir araya gelerek Borsamız Akreditasyon Sistemi kapsamında yapılan ve yapılacak tüm çalışmalarla ilgili beyin fırtınası toplantısı gerçekleştirildi.