Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Yrd.Doç.Dr. Çatin Palta Tarla Ziyareti

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Yrd.Doç.Dr.

Değerli hocamız Çetin Palta ve Başkanımız Zekeriya Ünlü ile birlikte soya fasulyesi deneme alanımızda incelemeler yaparak denememizin gidişatı hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.Ürünün büyüme ve gelişme dönemi olumlu bi şekilde devam etmekte olup deneme alanında bulunan hat ve çeşitlerden bölgemize adaptasyon sağlayan çeşitlerimiz çiçek açma dönemindedir. Ürünün yetişme sürecindeki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..
Ereğli Ticaret Borsası
Ziraat Mühendisi Şerife Tüfekçi