“Connecting European Chambers” Davet Yazısı

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 09.06.2021 tarihli ve 89113609-741.01.01- 5559 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, TOBB üyesi olduğu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 29 Haziran-1 Temmuz 2021 tarihleri arasında Avrupa’daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu “Connecting European Chambres” adlı etkinlik düzenlenecektir.

EUROCHAMBERS tarafından 6. kez düzenlenen “Avrupa Odalarını Buluşturma” etkinliğinin amacı;

– Avrupa Birliği’nin önümüzdeki dönem sağlayacağı farklı hibe imkânları hakkında yerel ve bölgesel odaları bilgilendirmek,

– Avrupa’daki yerel ve bölgesel odalar arasında işbirliği ve iletişim ağını geliştirip güçlendirmek,

– Odalar arası iyi uygulama örneklerinin ortaya konulmasını sağlamaktır.

Etkinlik sadece yerel, bölgesel ve ulusal odalarda AB projeleri ile ilgilenen personele yönelik olarak tasarlanmıştır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün çalıştayların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır. Etkinlik pandemi nedeniyle bu yıl online olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğe https://www.eventbrite.com/e/connecting-european-chambers-2021-registration-153434515767  adresinden kayıt yapılabilmektedir. Son başvuru tarihi 25 Haziran 2021’dir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

ekprogramme_cec_2021_concept_note_cec_2021

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi