CANLI HAYVAN TİCARETİ YAPAN SATICILARIN DİKKATİNE!!

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizden alınan yazıda; Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü yazısına atfen; Canlı hayvan ticareti yapan satıcılara ilişkin 29.03.2019 tarih ve 1 nolu Genelgede yer alan “İ-Canlı Hayvan Ticareti yapan satıcılar (Celepler) ile İlgili Hususlar” bölümü yürürlükten kaldırıldığı bildirilerek, uygulamanın ekte gönderilen “İlgi” yazı çerçevesinde yapılması gerektiği belirtilmiştir.

Canlı Hayvan Ticareti Yapan Satıcıların Denetim ve Kontrolleri Hakkında Genelge yazı ekimizde sunulmuştur.

Canlı Hayvan Ticareti Yapan Satıcı Üyelerimize duyurulur.

Canlı Hayvan Ticareti Yapan Satıcıların Denetim ve Kontrolleri Hakkındaki Genelge Yayımlandı