BVV Trade Fairs Brno (Çekya) Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 27.02.2020 tarih 2005 sayılı gelen yazıda;  Çek Cumhuriyeti Ankara  Büyükelçiliği’nin 07.02.2020 tarihli 1236/2020 sayılı yazısına istinaden; Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin İlgili yazısında; Orta Avrupa’nın en büyük sergi ve fuar üssü olan BVV Trade Fairs Brno’nun 130.000 metrekare büyüklüğündeki alan ile dünyanın en büyük fuar alanlarından biri olduğu vurgulanarak, 2013 ve 2017 yıllarında düzenlenen çeşitli fuarlarda Türkiye’nin de “partner ülke” olduğu belirtilmektedir. Yazıda ayrıca; üst düzey resmi heyetlerin iştirak ettiği Brno Sergi sahasında ger sene 50’den fazla fuarın gerçekleştiği ve 1 milyonun  üzerinde ziyaretçinin katıldığı belirtilmektedir.

BVV Trade Fairs Brno tarafından düzenlenen söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgilere https://www.bvv.cz/en/calender-of-trade-fairs-events/ adresinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.