Bosna Hersek Troleybüs Alımına İlişkin İhale Duyurusu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden aldığımız 17.02.2020 tarih ve 1610 sayılı yazıda, Ticaret Bakanlığı’ndan alınan ilgili yazı çerçevesinde, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından, Saraybosna Kantonu Hükümeti ile Saraybosna Kantonu Ulaştırma Bakanlığı’nın ihtiyaçları için 25 adet yeni troleybüs alımına ilişkin ihale duyurusu yapıldığı belirtilmektedir.

Yazıda devamla, ihale duyurusuna EBRD’nin https://ecepp.ebrd.com/respond/49EPVKG9X4  adresinden ulaşılabileceği ve aday firmaların 23/03/2020 günü yerel saatle 12:00’a kadar tekliflerini iletebilecekleri ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,