Borsamız Üye Ziyaretinde Vatan Yem L.Ş.

Üyeleri ile daha güçlü bir bağ kurmayı hedefleyen borsamız üye ziyaretine devam ediyor.
Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü, Akreditasyon Sorumlusu Ebru Yanaroğlu, Akreditasyon Sorumlu Yardımcısı Gülben Polat ve Ziraat Mühendisi Şerife Tüfekçiden oluşan ekip , Borsa Üyesi Vatan Yem L.Ş. işletme yetkisi İsmail Akyüz’ü iş yerinde ziyarette bulundular.
Ziyarete Borsamız Çalışanlarını tanıtarak başlayan Başkan Ünlü,üyelerimizin sorunlarını, sıkıntılarını yerinde dinlemek, birlikte çözümler üretmek için sık sık ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz borsamızı en iyi şekilde temsil edip tanıtmak diyerek borsanın faaliyet ve projelerinden bahsetti.
TOBB iştirakli Türkiye Ürün İhtisas Borsası A.Ş.’nin (TÜRİB) hem kurucu ortağı, hem de TÜRİB yetkili acentesi olduğunu ziyaretler esnasında üyelere bilgi veren Başkan Ünlü, TÜRİB Acentesi olarak kayıtlar için Borsada yeterli teknolojik alt yapının hazır olduğunu, bu kapsamda hızlı bir şekilde tüm yatırımcıların, üreticilerin, müstahsillerin bu konuda firmalarımızca da bilgilendirilmesinin iyi olacağını ifade etti.Ziyarette Ziraat Mühendisi Şerife Tüfekçi IPARD proğramının sağladığı desteklerden bilgiler aktardı.
Vatan Yem L.Ş. işletme yetkisi İsmail Akyüz,” İşletmenin işleyişi , kapasitesi, ürünün Türkiye pazarında bulduğu yeri anlatarak, Ereğli’mizin kalkınması noktasında yeni pazar arayışındayız. Ürettiğimiz yemin bazı kurumlarda satışı noktasında Başkanımızdan destek istiyoruz.”dedi.Başkanımız Zekeriya Ünlü Borsa Yönetimi olarak bu konuda çözüm yolları arayacağını söyledi.
Ereğli Ticaret Borsası çalışmalarını basından da takip ettiklerini anlatan İsmail Akyüz, “Borsamızın yaptığı çalışmaları beğeniyoruz.Başkanımız ve yönetimi oldukça aktif. Nazik ziyaretiniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”. dedi