BAŞKANIMIZ ZEKERİYA ÜNLÜDEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI;

Tarihin her döneminde istiklâl ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş; canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumayı ilke edinmiştir. Gönüllerimizde daimi yerleri olan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşlarını, ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan tüm gazilerimize de minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Zekeriya Ünlü