BAŞKANIMIZ VE EREĞLİ’DEKİ ODA BAŞKANLARININ SAĞLIK BAKANI’NA ZİYARETİ

Başkanımız Zekeriya Ünlü, Ak Parti İlçe Başkanımız Zübeyir Dursun, AK Parti Konya Milletvekilimiz Sn. Halil Etyemez ve beraberindeki heyet Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ettiler

Hemşehrilerimizin daha kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti alması için ilçemizdeki ADSM’deki 20 ünitin 25 ünite çıkarılması,Çene cerrahi ve bazı banşlardaki eksik olan doktor sayısının arttırılması, cihazların daha da arttırılması konuları başta olmak üzere ilçemizin sağlık alanındaki talepleri rapor halinde Sn. Bakanımıza sunuldu.