Başkanımız Ereğli Şeker Fabrikası 31.Üretim Kampanyası Açılışında

Ereğli Şeker Fabrikasının 2019-2020 yılı 31. pancar alım kampanyası Şeker Fabrikası tesislerinde düzenlenen törenle başladı.
Ereğli Şeker Fabrikası Müdür Vekili Mehmet Yüksel kampanya döneminin ülkeye, çiftçilere ve çalışanlara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Konuşmaların ardından fabrikaya ilk pancarı teslim eden çiftçilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.
Açılış törenine katılan Başkanımız Zekeriya Ünlü, Ereğli Şeker Fabrikası’nın 2019-2020 yılı 31. Üretim Kampanyasının tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını bereketli bir dönem geçirmelerini diledi