BAŞKAN ÜNLÜ’DEN POLİS HAFTASI MESAJI;

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı, dünyanın ve ülkemizin de koronavirüs tehdidi altında olduğu bugünlerde salgınla mücadelede üstlendiği görevleri de hassasiyetle yerine getirerek bir kez daha gönülleri fethetmiştir.
175. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Türk Polis Teşkilatımızın bu anlamlı ve önemli günü vesilesiyle öncelikle şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevi başında bulunan tüm kahraman polisimize ve kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Zekeriya Ünlü